Kozmetikumok


DXN Gempyuri

Ragyogj akár a gyémánt! Bőrápoló termékcsalád az érett bőr számára

Részletek

DXN M Miracle

Érezd a tenger vitalitását a bőrödön! Bőrápoló termékcsalád a fiatal (40 év alatti) illetve az egészséges bőrűek számára.

Részletek

Szövetmaszkok

Az otthoni arcápolás elengedhetetlen termékei. Ezek a DXN szövetmaszkjai.

Részletek

Szövetmaszkok


Mik is azok a szövetmaszkok?

Az arcmaszkok használata megkerülhetetlen, az egészséges, ragyogó, hidratált, fiatalos bőrért. Tapasztalatom szerint, ezekre a legjobb megoldás a DXN szövetmaszkjai.  

Az arcmaszkok használata kortól és nemtől függetlenül ajánlott.  

A maszkok lényege abban van, hogy magasabb koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat, 15-20 perc alatt képesek igazi energia- és tápanyaglöketet nyújtani bőrnek.

Rendszeres alkalmazás során a bőr képes a megújulásra, erősödnek védekező mechanizmusai és tartósan egészséges bőrképet mutat.

A maszkokat a dél-koreai arcápolási rutin részeként, az ottani kozmetikai gyártók indították el hódító útjukra.

Elsősorban szuperhidratálók és kisebb bőrproblémák csökkentésére, megszüntetésére is alkalmasak

Lényege, hogy a bőrápoló összetevőket nem krémszerűen kell felvinni, mint egy klasszikus pakolás esetén, hanem egy vékony, szövetszerű anyagot itattak át velük, azt simítjuk rá az arcunkra.

Könnyed, légáteresztő, puha. Mégis amikor kivesszük a csomagolásból nehéz, mert 25 ml-nyi hatóanyagot tartalmaz. Formájának köszönhetően könnyen illeszkedik az arcra. 3 fajta szövetmaszk található a DXN palettáján: 

GEMPYURI maszk – érett bőrre (50 év felett)

Hatásai: javítja a bőr tónusát, revitalizál, hidratál, segít a bőr felfrissítésében, ránctalanít. A bőr élettelteli, rugalmas és sima lesz.

Tartalma: többek között spirulina, ganoderma, eperfa - kivonat, ametiszt por.

A Gempyuri termékeknél a spirulina, ganoderma és ametiszt hatásait már leírtam. Az eperfáról is essen szó.

Eperfa: magas antioxidáns azaz bőröregedés gátló, flavonoidokat, B1-vitamin tartalmaz, amely megszépíti a bőrt. A pigmentfoltokat halványítja, bőrtisztító hatása van.

TEAFA maszk – problémás (pattanásos, gyulladt) bőrre

Hatásai: javítja a bőr megjelenését, nyugodt bőrt biztosít. Értékes összetevői tisztítanak, fertőtlenítenek, javítják a bőr megjelenését, nyugtatják, továbbá hidratálják, frissítik azt.

Tartalma: többek között ganoderma és spirulina – kivonat, teafa olaj, propolisz

Mit tud, mire használható a teafa és a propolisz?

Teafaolaj: fertőtlenít, nyugtat, gyulladáscsökkentő. Vírus és baktériumölő.

Propolisz: javítja a bőr áteresztőképességét, vírus és baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatású.

KAKAÓ maszk – minden korosztály és bőrtípusra

Hatásai: rugalmassá teszi a bőrt, értékes hatóanyagai révén ránctalanít, a bőr vízháztartását szabályozza, frissíti, selymesít, puhítja a bőrt 

Tartalma: többek között ganoderma, spirulina, kakaófa – kivonat, tigrisfű, hidrolizált kollagén 

Mit tud, mire használható a tigrisfű és a kollagén?

Tigrisfű: megfiatalítja a bőrt, regenerál, a seb gyógyulást segíti. Kollagéntermelésre is hatással van, ill. védi, erősíti a bőrt. Keringést fokozó.

Hidrolizált kollagén: vízmegkötő, hidratál, kondícionál.

Felhasználási javaslat: arctisztítás után óvatosan vedd ki a csomagolásból a maszkot és tedd fel az arcodra. A szem, orr és szájnyílást szabadon hagyták, így kibontás után egyszerű és egyértelmű a felhelyezése. A finom selyemszerű anyagot simítsd ki az arcon, orron, homlokon, állon úgy, hogy alatta ne keletkezzen buborék. A maszkot 15-20 percig hagyd fent az arcodon. Érdemes elfeküdni és közben relaxálni, így amikor 20 perc után leveszed a maszkot valóban felfrissült állapotba kerülsz kívül, belül. Akármilyen hihetetlen, de a zacskóban marad annyi hatóanyaggal teli folyadék, hogy azt a kezeddel kitörölve az arcodon, nyakadon szét tudod masszírozni. Sőt a jobb hatás elérése érdekében finoman paskolhatod is az arcodat. Végezetül, ha bőröd úgy kívánja egy hidratáló krémmel tovább kényeztetheted magad. Ez utóbbi azonban e maszkok használata után nem szükséges. Használd hetente 1 alkalommal.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és tanácsra, javaslatra van szükséged kérem keress a tunde@dxnkave.hu email címen.

AKCIÓ! Ebben a hónapban 20%-al olcsóbban tudsz maszkokat vásárolni. Írj rám kérlek, és segítek a kedvezményes maszkokhoz hozzájutni.

Vásárlás
Vissza az előző oldalra!
- Magyar