Kozmetikumok


DXN Gempyuri

Ragyogj akár a gyémánt! Bőrápoló termékcsalád az érett bőr számára

Részletek

DXN M Miracle

Érezd a tenger vitalitását a bőrödön! Bőrápoló termékcsalád a fiatal (40 év alatti) illetve az egészséges bőrűek számára.

Részletek

Szövetmaszkok

A DXN szövetmaszkjai puha cellulózrostokból készültek, amelyet eukaliptusz fából nyertek ki.

Részletek

Szövetmaszkok


Könnyed, légáteresztő, puha. Mégis amikor kivesszük a csomagolásból nehéz, mert 25 ml-nyi hatóanyagot tartalmaz. Arc formájának köszönhetően könnyen illeszkedik az arcra. 3 fajta szövetmaszk található a DXN palettáján: 

DXN GEMPYURI – javítja a bőr tónusát, revitalizál, hidratál

Tartalma: többek között spirulina és ganoderma - kivonat, ametiszt por, eperfa – kivonat

DXN Maszk teafakivonattal – javítja a bőr megjelenését, nyugodt bőrt biztosít 

Tartalma: többek között ganoderma és spirulina – kivonat, teafa olaj, propolisz

DXN Maszk kakaófa - kivonattal – rugalmassá teszi a bőrt, a bőr vízháztartását szabályozza, frissíti, puhítja a bőrt 

Tartalma: többek között ganoderma és spirulina – kivonat, kakaófa – kivonat, tigrisfű, hidrolizált kollagén 

Felhasználási javaslat: arctisztítás után óvatosan vedd ki a csomagolásból a maszkot és tedd fel az arcodra. A szem, orr és szájnyílást szabadon hagyták, így kibontás után egyszerű és egyértelmű a felhelyezése. A finom selyemszerű anyagot simítsd ki az arcon, orron, homlokon, állon úgy, hogy alatta ne keletkezzen buborék. A maszkot 15-20 percig hagyd fent az arcodon. Érdemes elfeküdni és közben relaxálni, így amikor 20 perc után leveszed a maszkot valóban felfrissült állapotba kerülsz kívül, belül. Akármilyen hihetetlen, de a zacskóban marad annyi hatóanyaggal teli folyadék, hogy azt a kezeddel kitörölve az arcodon, nyakadon szét tudod masszírozni. Sőt a jobb hatás elérése érdekében finoman paskolhatod is az arcodat. Végezetül, ha bőröd úgy kívánja egy hidratáló krémmel tovább kényeztetheted magad. Ez utóbbi azonban e maszkok használata után nem szükséges. Használd hetente 1 alkalommal.

Ajánlás: A Gempyuri és a Kakó maszkot bármely típusú bőrre ajánljuk. A Teafa maszkot a problémás, pattanásos, gyulladt bőrre javasoljuk.

Saját tapasztalat: a DXN kozmetikai termékei közül a Gempyuri termékcsaládot, az M Miracle termékcsaládból a szemkörnyékápolót, a CC krémet, valamint a Gempyuri és a kakaómaszkot használom. Az 50-es UV krémet, most egy téli nyaralás alkalmával szintén használtam. 

A Gempyuri termékcsalád egészen egyszerűen az életem része lett. Két hónapja használom, naponta két alkalommal. Már az első használat után éreztem, hogy a fakó, sápadt érett bőröm megtelik élettel. Napközben sem érzem azt, hogy száraz lenne a bőröm, sőt az argánolaj egész napra egy védőréteget képez az arcomon, ami a felvitt hatóanyagokat bent tartja a bőrömben, illetve megvédi a most még kellemetlen széltől, hidegtől is. Rendkívül jó állaga lett a bőrömnek és ennek a legnagyobb bizonyítéka az, hogy ezt más hölgyek is észrevették. 

A szövetmaszkok pedig zseniálisak. Egy használat után is éreztem a hatását. Hidratált, puha, sima, felfrissült lett a bőröm. 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és tanácsra, javaslatra van szükséged kérem keress a tunde@dxnkave.hu email címen.

Vásárlás
Vissza az előző oldalra!
- Magyar