Blog


Visszautasíthatatlan ajánlatom van
2021. június 09., 11:33

Egyet fizetsz, kettőt kapsz AKCIÓ!

Részletek

Hogyan készítsük fel bőrünket a nyárra?
2021. június 01., 12:23

Mint mindig most is a gondos és alapos arcápoláson van a hangsúly! Alapos tisztítás, megfelelő fényvédelem és gondos hidratálás. Kívül és belül!

Részletek

DXN Miracle Vizes Napvédő Esszencia SPF50+ PA++++
2021. április 26., 10:45

Fényvédelem. Ez az a téma, ami szerintem mindenkinek a könyökén jön ki, mégis sokan követnek el hibákat. A leggyakoribb az, hogy ezt a lépést kihag...

Részletek

DXN Miracle szemránckrém
2021. április 19., 18:11

Ritkán esik szó arról, hogy miért és mikor kezdjük el a szemünk környékét ápolni. Ma erről szól az írásom.

Részletek

Koreai szövetmaszk - Teafa kivonatos
2021. március 29., 10:49

Problémás, gyulladt, pattanásos bőr … ez minden hölgy rémálma. Hallottál már a Teafa, a propolisz, a csodamogyoró jótékony hatásairól?

Részletek

Koreai szövetmaszk - Gempyuri
2021. március 19., 11:48

Hidratált, feszes, sima, puha bőr? Igen! Egy nagyon egyszerű és olcsó termékkel ezt el tudod érni.

Részletek

Koreai szövetmaszk - Kakaó kivonatos
2021. március 12., 11:17

Ki ne szeretne gyönyörűen hidratált, sima, feszes bőrt? E kívánt állapot eléréséhez adok egy tippet.

Részletek

Koreai szövetmaszkok
2021. március 09., 12:52

Mi az az egyszerű és mégis nagyon hatásos termék, amivel a korlátozó intézkedések alatt is tudod a bőrödet ápolni?

Részletek

Interjú a DXN koreai kozmetikumairól
2021. január 19., 18:18

Alföldiné Dékány Mónika a DXN Magyarország igazgatója készített velem egy interjút. A témánk, a koreai kozmetikumaink voltak, de másképpen, más m...

Részletek

Chubby baby olaj
2021. január 11., 19:28

Ma egy nagyon értékes terméket hoztam Nektek. Webináron már sok infót elmondtam erről a különleges bőr – és testápoló termékünkről. Nézzük röviden ...

Részletek

Téli bőrápolási tippek
2021. január 07., 10:29

Tudtad? A bőr télen gyorsabban kiszárad, mint nyáron. Az okokról írtam Nektek és néhány otthon ápolási tippet is hoztam. Tarts velem!

Részletek

Bio szűz kókuszolaj
2020. december 12., 17:50

Arccal és a testtel foglalkozom ma is, de most nem a koreai kozmetikumokról írok, hanem egy olyan termékről, ami nagyon sokrétű és csodás hatása va...

Részletek

MRT önmasszázs lépései 7. rész
2020. december 09., 11:30

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs 7. lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs lépései 6. rész
2020. december 08., 16:26

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs 6. lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs lépései 5. rész
2020. december 07., 11:22

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs 5. lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs lépései 4. rész
2020. december 06., 09:19

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs 4. lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs lépései 3. rész
2020. december 05., 16:13

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs 3. lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs lépései 2. rész
2020. december 04., 15:51

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs 2. lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs lépései 1. rész
2020. december 03., 10:57

Ebben a blogbejegyzésben az MRT önmasszázs első lépését sajátíthatod el.

Részletek

MRT önmasszázs
2020. december 02., 12:10

Az elmúlt 4 hónapban, zoomináriumokon nagyon sok infót megosztottam Veletek a DXN koreai kozmetikai termékeiről, a hatóanyagokról. Most egy nagyon ...

Részletek

Férfi bőrápolás a DXN kozmetikumaival
2020. november 19., 17:51

A kozmetikai bemutatóimon mindig szóba hozom, a férfiak bőrét, annak mindennapi ápolását is. Szerencsére van néhány férfiismerősöm, akik hallgattak...

Részletek

Bőrápolás tinikorban
2020. október 26., 17:38

A kozmetikai félóra webinár sorozat egyik csütörtöki estéjén jött a kérés, hogy beszéljünk a tinikről is. Ma ezzel kapcsolatban hoztam egy írást.

Részletek

Maratonista lettem 5. rész
2020. október 14., 20:58

Elhoztam Nektek a befejező részt, amelyben írok a 4:15-ös mezítlábas iramfutóról, egy csapattársról, akivel az utolsó kilométereken ismerkedtem meg...

Részletek

Maratonista lettem 4. rész
2020. október 14., 20:08

Izgi rész jön! Mert rám köszön egy régi ismerős, utolér Szabi, megelőz Nagy Laci (igen, a kézis!), találkozunk Ancsival, és újra magam maradok.

Részletek

Maratonista lettem 3. rész
2020. október 14., 19:07

Ebben a részben olvashattok arról, hogy milyen volt 13 km-t a társam nélkül futni, hogy melyik a két kedvenc edzésnapom és, hogy miért is futok.

Részletek

Maratonista lettem 2. rész
2020. október 14., 15:23

Itt a történet folytatása, amelyből megtudhatod, hogy mi van a mellényemben, hogy mi a TP és mi, a szkennelés és, hogy Szabival futok-e?

Részletek

Maratonista lettem 1. rész
2020. október 14., 12:03

Életem első maratoni távja alatt annyi minden történt és annyi mindenre gondoltam. Erről írtam egy 4 órás blogot. Nem ám! :) de 4 részletben elhozt...

Részletek

Bőrápolás a harmincas években
2020. július 15., 17:44

Az öregedés egy természetes, biológiai folyamat, tenni ellene nem tudunk. Viszont a túl korán megjelenő ráncok, a dehidratáltság és a bőrproblémák ...

Részletek

Bőrápolás a 20-as éveidben
2020. július 09., 10:44

Huszas évek! Mi történik a bőrrel? Nézzük együtt. Tarts velem!

Részletek

Czérna Tünde állapota BOLDOG
2020. április 04., 09:02

Már sokkal hamarabb, március elején szerettem volna, közzétenni ... de a vírusjárvány miatt hirtelen nem lett fontos, nem volt illő, illetve lettek...

Részletek

MRT önmasszázs

2020. december 02., 12:10

Az elmúlt 4 hónapban, zoomináriumokon nagyon sok infót megosztottam Veletek a DXN koreai kozmetikai termékeiről, a hatóanyagokról. Most egy nagyon izgalmas témát hozok Nektek több részletben. Ez az MRT önmasszázs.

Mi is az az MRT?

A világon a piacvezető kozmetikai gyártók a kozmetikusok számára egyedi, speciális masszázstechnikát is megtanítanak a termékeik hatásának fokozása céljából. A DXN és partnercége is így tett 2018. decemberében, amikor Európában forgalomba hozta a termékeit. A masszázstechnika neve MRT amely egy kézi masszázsterápia. Ennek a masszázsnak van egy professzionális változata, amelyet csak kozmetikusok, ill. arcmasszázs végzettséggel rendelkezők végezhetnek. (ha ez érdekel, keress meg és segítek)
De, van a masszázsnak egy otthon végezhető technikája is, amelyet szeretnék Nektek megmutatni, ill. megtanítani.

MRT= manual reface therapy

Ez egy innovatív arc kontúrkezelési technológia, melyet a világon először fejlesztettek ki. A program az arc tartóizmainak kezelésére összpontosít, mely az arc kontúrjának központi része. Így állítva vissza a fiatal, szép és egészséges arckontúrt.

Teljesen eltér a hagyományos arckezelési módszerektől. Az MRT a világban új mérföldkőnek számít az arc kontúrkezelésben azáltal, hogy felismerte, hogy a tartóizmok újjáélesztése elengedhetetlen a fiatalos arckontúr megőrzésében.

Új kozmetikai konvergenciaprogram, (összetartó, egymáshoz közelítő) amely az MRT-vel kezeli az arcizmokat és a Gempyuri bőrápolási termékcsaláddal megfiatalítja az arcbőrt.

A világon egyedülálló masszírozási technika, 64 ponton masszíroz a fej teljes felületén. Mi az önmasszázs során ebből „csak néhány ponton” dolgozunk. A technika, az arc tartóizmait emeli meg és teszi helyre, ill. a zsírpárnákat emeli meg.  

Masszírozással érintett területek:

- nyak - ezek a lépések segítenek a nyaki ráncok kezelésében. Területek: fejbiccentő izom, nyelvcsonti izom, mély nyakizom vagy oldalsó nyakizom, nyaki bőrizom.

- fül – 10 fő izomra kell összpontosítani ezen a területen. A cél az összes izom összekapcsolása és együttes kezelése. Ezek a lépések a trigeminus ideg azaz a háromosztatú ideg kezelésében is segítenek. Ez a legnagyobb agyideg, a fej legnagyobb részének érző idege, ill. számos izom mozgató idege.

- fejbőr – beleértve a halántékizmot is (elülső, középső, hátsó). 4 „hidat” masszírozzuk, amellyel a megereszkedett felső és alsó szemhájakat emeljük meg. A homlok masszírozásán keresztül segítünk az arc középső részének megemelésében.

- arckontúr oszlopai – ennek a lépésnek az a célja, hogy az arckontúr oszlopait helyreállítsa. E területhez tartozik az állkapocs, az arc és a szem környéke. Beleértve a szem kontúrját és a szem körvonalát.

- az arc központi részének kontúrja – ez a lépés elsősorban az arc kontúrozására összpontosít. Célja az áll, arc középső részének megemelése, a szem közötti rész, homlok, fejbőr emelésével érjük el.

MRT masszázs hatásai, heti 1-2 alkalommal végzett masszírozással

- élénk arckontúr
- feszes bőr
- apró ráncok megszűntetése
- vérkeringés fokozása

A masszázstechnikát kétféleképpen lehet végezni a DXN termékeivel

1. arctisztítás (tisztító + tonik) után tegyél fel 15-20 percig egy DXN kakaó vagy Gempyuri szövetmaszkot. A maszk hatóidejének lejárta után, az arcon és a zacskóban maradt folyadékkal végezd el az önmasszázs lépéseit.

2. arctisztítás (tisztító + tonik) után a Gempyuri tonikkal vagy a Miracle Vital Extra Emolium krémmel végezd el az önmasszázs lépéseit.

A további posztjaimban kis, rövid videókon keresztül sajátíthatod el az MRT önmasszázs lépéseit.

A masszázstechnikát gyakorolni kell, ezért rednszeresen, élő zoominárium keretében a kamera előtt mutatom a technikát. Mindeközben, Te pedig otthon végezheted a masszázst, gyakorolhatod a technikát. 

A következő gyakorló webinár időpontjáért keress privátban.


#mrt #masszázstechnika


Vissza az előző oldalra!
- Magyar