Elérhetőségek

Mobil: +36302266162
E-mail: tunde@dxnkave.hu
Tudj meg...

Tudj meg több információt!

  

 

  Bemutatkozás


Szeretettel köszöntöm az oldalamon!

Czérna Tünde vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja, társa, a legjobb barátja, férjemnek Szabolcsnak.

27 évig dolgoztam az első   munkahelyemen,   értékesítési területen, üzleti ügyfelekkel,   Magyarország piacvezető  távközlési cégénél. A   ranglétra sok fokát bejártam, voltam üzletben   értékesítő, telefonos majd személyes   ügyfélmenedzser majd 2000-től nagyszerű   csapatokat vezettem, különböző középvezetői   pozícióban. Ismert és  elismert voltam, és   mindent elértem, amit csak lehetett.

 

"... Örülök, hogy részese lehettem cégünk sikereinek! Sok nehézséget, kihívást éltem és oldottam meg, és még több teljesítményt, sikert, örömöt éltem át és megszámlálhatatlan  elismerést kaptam. Boldog vagyok, hogy itt dolgozhattam, minden pillanatát élveztem!”

Ezekkel a mondatokkal búcsúztam el 2014. szeptember 30-án, a cégemtől, a kollégáimtól, és zártam le az életemnek azt a fejezetét azért, hogy egy új útat járjak be, egy következő még szebb, az eddigieknél is sikeresebb életet kezdjek.

 

De mi is ez az új út?

Korábban nem kerestünk semmilyen plusz bevételi forrást, nem voltunk elégedetlenek az akkori anyagi és élethelyzetünkkel. Férjem, több mint húsz éves saját vállalkozást vezetve nem vágyott új dolgokra. Nyáron jobbnál jobb helyeken nyaraltunk, télen teleltünk és az akkori igényeinkre szabottan mindenünk megvolt.

Hobbyból és azért kezdtünk el a ganodermával és egyéb más gyógygombákkal foglalkozni, mert nem akartunk kimaradni egy olyan lehetőségből, ami segíthet megőrizni az egészségünket, és közben még jövedelmünk is lehet belőle. Nem csináltunk mást, mint az addig megszokott kávénkat lecseréltük ganodermás kávéra, és beszéltünk az ismerőseinknek e csere következményeként megtapasztalt jótékony hatásokról.

Mindezt olyan eredményesen csináltuk, hogy néhány hónap alatt kialakítottunk egy „fogyasztói csoportot”.  

Mindeközben én az előbb említett karrierfokokat lépdeltem, ganodermás kávéfüggő lettem, és amikor a hónapok óta kínzó refluxomból e termékek segítségével rövid idő alatt panaszmentes lettem, megérkezett a bizalmam és a hitem is.

Szóval az elmúlt majd 4 évben szép lassan a DXN üzlet minden apró részletével tisztába kerültem és a családi vállalkozásunk mellett, számomra ez jelenti az új utat.

Blogomban erről az új világról számolok be, az oldalamon pedig megismerheti mi is az a ganoderma és a ganodermás kávé.

Tartson velem! Szeretettel: Tündi
Vissza az előző oldalra!
- Magyar