Elérhetőségek

Mobil:
+36302266162
E-mail:
tunde@dxnkave.hu
Tudj meg...

Tudj meg több információt!

  

 

  Bemutatkozás


Szeretettel köszöntöm az oldalamon!

Czérna Tünde vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja, társa, a legjobb barátja, férjemnek Szabolcsnak.

27 évig dolgoztam az első munkahelyemen, értékesítési területen, üzleti ügyfelekkel, Magyarország piacvezető  távközlési cégénél. A ranglétra sok fokát bejártam, voltam üzletben értékesítő, telefonos aztán személyes ügyfélmenedzser majd 2000-től nagyszerű csapatokat vezettem, különböző középvezetői pozícióban. Ismert és  elismert voltam, mindent elértem, amit csak lehetett.

"... Örülök, hogy részese lehettem cégünk sikereinek! Sok nehézséget, kihívást éltem és oldottam meg, és még több teljesítményt, sikert, örömöt éltem át és megszámlálhatatlan  elismerést kaptam. Boldog vagyok, hogy itt dolgozhattam, minden pillanatát élveztem!”

Ezekkel a mondatokkal búcsúztam el 2014. szeptember 30-án, a cégemtől, a kollégáimtól, és zártam le az életemnek azt a fejezetét azért, hogy egy új utat járjak be és az addiginál is sikeresebb életet kezdjek.
 

De mi is ez az új út?

Korábban nem kerestünk semmilyen plusz bevételi forrást, nem voltunk elégedetlenek az akkori anyagi és élethelyzetünkkel. Férjem, több mint húsz éves saját vállalkozást vezetve nem vágyott új dolgokra. Nyáron jobbnál jobb helyeken nyaraltunk, télen teleltünk és az akkori igényeinkre szabottan mindenünk megvolt.

10 évvel ezelőtt, hobbyból és azért kezdtünk el a ganodermával és egyéb más gyógygombákkal foglalkozni, mert nem akartunk kimaradni egy olyan lehetőségből, ami segíthet megőrizni az egészségünket, és közben még jövedelmünk is lehet belőle. Nem csináltunk mást, mint az addig megszokott kávénkat lecseréltük ganodermás kávéra, és beszéltünk az ismerőseinknek e csere következményeként megtapasztalt jótékony hatásokról.

Mindezt olyan eredményesen csináltuk, hogy néhány hónap alatt kialakítottunk egy „fogyasztói csoportot”.  Később pedig többezer fős nemzetközi hálózattá fejlődött ez a kis fogyasztói csoport. Terjedt az üzlet és a termékek híre, mint a gomba :)

Mindeközben én az akkori cégemnél a karrierfokokon lépdeltem, és azt vettem észre, hogy ganodermás kávéfüggővé váltam. Amikor a hónapok óta kínzó refluxomból e termékek segítségével rövid idő alatt panaszmentes lettem, megérkezett a bizalmam és a hitem is.

Szóval az elmúlt majd 6 évben szép lassan a DXN üzlet minden apró részletével tisztába kerültem és a családi vállalkozásunk mellett, számomra ez jelenti az új utat.

De nem csak a kávé, a ganoderma, oroszlánsörény, cordyceps és egyéb más gyógynövények jelentik az új utat. Hanem az, hogy 50 évesen új szakma tanulására adtam a fejem.

A DXN egy dél-koreai kozmetikai céggel közösen, hosszú éves kutató és fejlesztő munka után, 2018. decemberében piacra lépett a kozmetikai és bőrápoló készítményeivel. Olyan hatással voltak rám ezek a termékek, és a bennük rejlő lehetőségek, hogy azt mondogattam magamnak "soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna" . Végül a gondolatot tett követett és 1 év kitartó és lelkes tanulás után, kozmetikus lettem.

A kozmetikai termékekről előadásokat, bemutatókat tartok azért, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg az európai és a magyar emberek is ezeknek az egyedülálló hatóanyagokkal rendelkező termékeknek a hatásait.

Blogomban mindezekről rendszeresen beszámolok. Az oldalamon pedig megismerheti mi az a ganoderma, hol és mit termeszt, gyárt és milyen termékeket is forgalmaz a DXN?

Tartson velem! Szeretettel: Tündi
Vissza az előző oldalra!
- Magyar